AnaSayfa Basın TAŞIYANLAR 2012

TAŞIYANLAR 2012

Uluslararası nakliyeciler filolarını güçlendirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Doğu Avrupa taşımalarında etkinliği ile tanınan Hilal Trans da filosuna 15 adet Premium 460 model çekici ekledi. Filosundaki Premium sayısı 75, toplam çekici sayısı 120 adede yükselen firmanın Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Küçükçakır, araçlarını teslim alırken şunları söyledi:

"Yükümüz genel kargo ağırlıklıdır. Bu nedenle de midilli olarak tabir edilen, yüksek hacim sunan çekicileri tercih ediyoruz. Düşen taşıma fiyatlarını, üretkenlik ve verimliliğimizi artırarak dengelemeye çalışıyoruz. Bu bizim bir yandan filoyu sürekli yenilemize neden oluyor. Yeni araçlar; ekonomik yakıt tüketimi, trafik güvenliği, ortalama yüksek sürat, daha fazla hacim özellikleri sunuyorlar. Premium Euro5'ler filoya katıldıktan sonra yaptığımız ölçme ve değerlendirmede, araçların diğer markalara göre daha az yakıt tükettiklerini tespit ettik. &Uumlstelik bu ölçümü Renault'un Infomax sistemi ile çok kolay yaptık. Yeni araçlarımız Optidriver otomatik şanzımana sahip. Bu şanzıman ve yeni sürüş sistemlerinin bize büyük bir katkısı var. Sürücü hatalarının tespiti ve düzeltilmesi mümkün oluyor. Renault'un Türkiye'e üretime başlaması, yedek parça bulunurluğu da bizim önemli. Tüm bunlarla birlikte Horoz Taşıt'ın ilk alımdan bugüne kadar ortaya koyduğu yaklaşım ve performans da kararımızı etkiledi."

Renault Trucks Türkiye'nin Genel Müdür Dominique Pollien, Ömer Bursalıoğlu, satış işlemlemlerini yürüten Horoz Taşıt Servis'den Gürkan Gürbüz ve Mine Öztuncay, Hilal Trans'ın merkezini ziyaret ederek, firma yöneticilerinden filodaki  araçların performansı ve taşımacıların içinde bulunduğu durumla ilgili görüş alışverişinde  bulundular.

HİLAL TRANS
Hilal Trans, 1992 yılında uluslararası karayolu taşımacılığı üzerine faaliyetlerine başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana sorumluluk bilinci ve mükemmeliyetçilik anlayışı ile Doğu Avrupa ve Balkanlar bölgelerinde en iyi olma yolunda kendini sürekli geliştirerek hizmet vermektedir.
E-Bülten
Tüm yeniliklerimizden haberdar olmak için lütfen kaydolun
SOSYAL MEDYA